Logo_impressio
Idt_logo_bn_350
Esteu imprimint:   Icon16_imprimir
Llistat: Llistat de documents de consulta
Núm docs. llistat: 11
Núm docs. imprimint: 11
Ordenats per: Títol asc
Heu cercat:  
Ciutat / País : Barcelona
Tipologia : Objecte personal
Col·lecció : Qualsevol


Llibre de signatures de condol d'Àngel Guimerà

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: Lligall amb cobertes de pergamí que conté làmines de paper amb mostres de condol en motiu de la mort del dramaturg. XVIII Juliol MCMXXIV. Ubicat damunt la taula del seu despatx en la recreació al Palau Güell.
Tècnica/Material: Paper, Pergamí
Topogràfic: OB 024
Registre: 331951

Medalla al mèrit del teatre per a Roser Coscolla

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Data: 26/03/1976
Descripció: Medalla al mèrit en el teatre entregada per part de la Diputació Provincial de Barcelona a l'actriu Roser Coscolla Ferrer el dia 26 de març de 1976. La medalla platejada consta a l'anvers del relleu de l'escut coronat de Barcelona amb les dues màscares signe del teatre al damunt. Al revers una inscripció commemora l'entrega de la pròpia medalla, flanquejada per dues palmes de fulles lleugerament diferents. La medalla presenta un cordill de tela trenada granats i un estoig capitonat de color taronja amb una placa a la tapa en què s'identifica la medalla que hi ha al seu interior. Per dins és blanc i negre, presenta un adhesiu que distingeix - probablement - als creadors: Vallmitjana, Barcelona.
Topogràfic: OB 022
Registre: 429244

Medalla al mérito del Instituto del Teatro d'Aurora Pons

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Data: 1962
Descripció: Homenatge. Condecoració. Segle XX. Anvers amb l'escut de la Diputació de Barcelona i una branca d'olivera. Revers amb la inscripció: "Medalla al merito del Instituto del Teatro a Dña. Aurora Pons Lopez-Lamuela / Enero 1962".
Tècnica/Material: Coure
Topogràfic: OB 031
Registre: 397092

Medalla d'homenatge del Gran Teatre del Liceu de Barcelona d' Aurora Pons

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Data: 27/01/1962
Descripció: Condecoració. Segle XX. Anvers amb la silueta del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i inscripció del seu nom. Revers amb l'escut de Barcelona i la inscripción: "Recuerdo del homenaje tributado a la gran bailarina Aurora Pons/ 27/I/1962".
Tècnica/Material: Coure
Topogràfic: OB 031
Registre: 397093

Medalla de la Creu Roja de Sant Gervasi a Enric Borràs

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Data: 18/09/1909
Descripció: Medalla daurada amb corona reial i un esmalt amb la creu roja al centre voltada d'una inscripció que diu: In hoc signo salus. De l'argolla s'agafa una veta de color crema amb una franja vermella central. Està dins un estoig amb una placa platejada amb la següent inscripció: Al eminent actor Enrich Borràs la comisió de la Creu Roja de Sant Gervasi, 18-9-1909. Actor. Segle XX. Teatre català.
Mides: 8x4 cm.
Tècnica/Material: Esmalt
Topogràfic: OB 022
Registre: 428365

Medalla del Centro Artístico Musical de Barcelona: Premi al Mèrit

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: Medalla del Centro Artístico Musical de Barcelona que presenta en l'anvers el relleu d'una lira. Al revers la inscripció, al centre de la medalla i rodejada per una corona de llorer: 'PREMIO AL MÉRITO'. Al voltant d'aquesta i de la corona de llorer: 'CENTRO ARTÍSTICO MUSICAL · BARCELONA'.
Mides: Ø 3,5 cm
Tècnica/Material: Metall
Topogràfic: OB 022
Registre: 428642

Medalla del Real Círculo Artístico de Barcelona a Enric Borràs

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Descripció: Medalla del Real Círculo Artístico de Barcelona que presenta a l'anvers el perfil d'una dona d'estil clàssic, amb un elaborat pentinat rinxolat, amb la inscripció: 'REAL CIRCULO ARTISTICO · BARCELONA'. A la part baixa del propi anvers una corona flanquejada de dos lleons mitològics, tot situat sobre unes simbòliques escales. Al revers de la medalla el relleu d'un cavall - s'intueixen una mena d'ales, pel que probablement és Pegàs - muntat per una figura masculina nua alada. La inscripció: 'XXVII-VI · MCMXXVIII · A ENRIQUE BORRÁS'. A més, en petit a un lateral una inscripció del nom - probablement - de l'encunyador o escultor dels relleus: F. Bassas.
Topogràfic: OB 022
Registre: 428733

Medalla del Real Círculo Artístico de Barcelona de Margarida Xirgu

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Topogràfic: B 444-02
Registre: 509385

Ofrena d'un grup d'entitats culturals barceloneses a Artur Sedó en reconeixement a la seva tasca cultural

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Autoria: Vallvé Ventosa, Andreu, 1918-1979
Data: 1951
Descripció: Ofrena d'un grup d'entitats culturals barceloneses a Artur Sedó en reconeixement a la tasca creadora que constitueix la seva col·lecció teatral. Juny de 1951.
Tècnica/Material: Aquarel·la
Topogràfic: P 21
Registre: 234682

Placa de l'Associació de veïns del carrer Hospital a Maria Vila

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Data: 12/06/1960
Descripció: Medalla i placa en una sola peça collada a una base de vidre negre amb la inscripció: L'Associació de veïns del carrer Hospital s'adhereix a l'homenatge de Barcelona tributa a Maria Vila, Teatre Romea, 12-6-1960. Actriu. Segle XX. Teatre català.
Mides: 8x11,5 cm.
Tècnica/Material: Plata
Topogràfic: OB 061
Registre: 428598

Premi Extraordiari Blanquerna de Comunicació de Josep M. Benet i Jornet

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Data: 11/03/2010
Descripció: El guionista i dramaturg Josep Maria Benet i Jornet va ser escollit com a premi extraordinari Blanquerna de comunicació 2010. Els guardons es van entregar l'11 de març dins les XVI Jornades de Comunicació Blanquerna, que reflexionaren sobre el paper dels joves en el futur de la comunicació.
Topogràfic: OB 027
Registre: 452133