Logo_impressio
Idt_logo_bn_350
Esteu imprimint:   Icon16_imprimir
Llistat: Llistat de documents de consulta
Núm docs. llistat: 3
Núm docs. imprimint: 3
Ordenats per: Títol asc
Heu cercat:  
Tipologia : Document administratiu
Llengua : Castellà
Ciutat / País : Barcelona - Catalunya


Documentació per a l'Exposició de Marionetes de Harry V. Tozer

Col·lecció: Documentació
Tipologia: Document administratiu
Autoria: Tozer, Harry Vernon, 1902-1992
Descripció: Recull mecanoscrit que data del març de 1973 i que consta de dos escrits redactats per H. V. Tozer publicats al Puppetry Journal d'Amèrica: "Breve história de las Marionetas de Barcelona" (01 de març de 1957) i "H. V. Tozer, unas notas biográficas" (10 de setembre de 1954). El primer tracta la trajectòria accidentada però amb molt d'èxit de la companyia Marionetas de Barcelona; el segon dóna notícia sobre algunes de les dades més destacades de la vida de Harry V. Tozer ja no només com a marionetista, sinó també com a primer reivindicador del titella català a nivell internacional. Ambdós estan escrits en tercera persona. El seu recull es deu al Departament de Titelles i Marionetes de l'Institut del Teatre, que especifica en un full introductori que aquesta recopilació es dóna no només en motiu de l'exposició que es durà a terme per honrar la seva figura, sinó directament per honrar la figura d'un personatge que consideren cabdal en el desenvolupament de teatre de marionetes a Catalunya.
Topogràfic: A 5-12
Registre: 392361

Fulletó informatiu del Taller de Marionetes de Harry V. Tozer

Col·lecció: Documentació
Tipologia: Document administratiu
Autoria: Tozer, Harry Vernon, 1902-1992
Descripció: Fulletó informatiu sobre el Taller de Marionetes de Harry V. Tozer a l'Institut del Teatre en català; es tracta d'un terç de din A4 de color groc sobre el qual hi ha impresa una nota mecanografiada. La nota informa sobre les característiques, particularitats i objectius del Taller de marionetes que el marionetista anglès H. V. Tozer desenvolupava a l'Institut de Teatre des del curs 1973-74. Es conserva a més un escrit en castellà - mecanografiat i firmat a mà pel propi H. V. Tozer, datat el 04 de maig de 1978 - que sembla ser la font original per a aquesta posterior adequació i traducció del text, en què es duen a terme pocs canvis respecte el missatge original.
Topogràfic: A 33-12
Registre: 392438

Invitacions i llistat de convidats a la inauguració de l'Exposició de Marionetes de Harry V. Tozer

Col·lecció: Documentació
Tipologia: Document administratiu
Descripció: Sèrie d'invitacions impreses, amb l'escut de la Diputació de Barcelona estampat en vermell a la part superior. El president de la Diputació de Barcelona és l'encarregat de convidar al receptor de la invitació a l'acte inaugural de la "Exposición de Marionetas" de Harry. V. Tozer, datada a 09 de març de 1973. Es conserva a més un full de llibreta amb diversos noms i direccions escrites en bolígraf, així com un número que les acompanya, que s'ha interpretat com un dels llistats de convidats a l'acte; i un full mecanoscrit que efectivament duu escrita en bolígraf blau, a la part superior, el títol "Invitacions" i que va seguida d'una sèrie de noms i direccions mecanoscrites, amb comentaris i correccions amb llapis.
Topogràfic: A 90-30
Registre: 392371