Logo_impressio
Idt_logo_bn_350
Esteu imprimint:   Icon16_imprimir
Llistat: Llistat de documents de consulta
Núm docs. llistat: 4
Núm docs. imprimint: 4
Ordenats per: Títol asc
Heu cercat:  
Ciutat / País : Barcelona - Catalunya
Llengua : Català
Llengua : Castellà


Correspondència per un incident entre Harry V. Tozer i Albert Jané

Col·lecció: Documentació
Tipologia: Correspondència
Autoria: Graells, Guillem-Jordi / Jané, Albert / Tozer, Harry Vernon, 1902-1992
Descripció: Correspondència entre H. V. Tozer i Albert Jané, amb la figura mediadora de Guillem-Jordi Graells (en aquell moment, Cap d'estudis de l'Institut del Teatre). L'incident, o tal com s'hi refereixen els afectats "el malentès", va començar a partir d'una carta d'Albert Jané - divulgada al diari "Avui" - arrel de la publicació del llibre "Titelles, Teatro Popular" de F. Porras Soriano, es dedueix que queixant-se d'alguna nota d'aquest volum. La sèrie de cartes mecanoscrites conservada inicia amb la cordial nota (sense data) de Guillem-Jordi Graells a Albert Jané disculpant-se pel malentès, del qual assegura no tenia constància l'Institut del Teatre, i adjuntant una carta-explicació (no conservada) sobre l'afer de H. V. Tozer. La resposta és del 5 de novembre de 1981, quan Jané accepta les explicacions - tot i que les considera innecessàries perquè assegura no s'ha sentit mai realment ofès - i adjunta una carta de conciliació dirigida a H. V. Tozer a data del 4 de novembre de 1981. Finalment, es conserva la nota d'agraïment de Harry Tozer a Graells per la seva amistosa intervenció en la mediació d'aquest conflicte.
Topogràfic: A 219-35
Registre: 392336

Fulletó informatiu del Taller de Marionetes de Harry V. Tozer

Col·lecció: Documentació
Tipologia: Document administratiu
Autoria: Tozer, Harry Vernon, 1902-1992
Descripció: Fulletó informatiu sobre el Taller de Marionetes de Harry V. Tozer a l'Institut del Teatre en català; es tracta d'un terç de din A4 de color groc sobre el qual hi ha impresa una nota mecanografiada. La nota informa sobre les característiques, particularitats i objectius del Taller de marionetes que el marionetista anglès H. V. Tozer desenvolupava a l'Institut de Teatre des del curs 1973-74. Es conserva a més un escrit en castellà - mecanografiat i firmat a mà pel propi H. V. Tozer, datat el 04 de maig de 1978 - que sembla ser la font original per a aquesta posterior adequació i traducció del text, en què es duen a terme pocs canvis respecte el missatge original.
Topogràfic: A 33-12
Registre: 392438

Marat/Sade. Teatre Lliure Gràcia, 17-19 juliol 2015

Col·lecció: Programes
Tipologia: Programa
Data: 17/07/2015
Descripció: Festival Grec de Barcelona. Espectacle en castellà
Espectacle: Marat-Sade. [Diversos]. Autor/a:Weiss, Peter. Adaptació:Iniesta, Ricardo. Compositor/a:Navarro, Luis. Direcció:Iniesta, Ricardo. Escenografia:Iniesta, Ricardo. Il·luminació:Conesa, Alejandro. So:Morales, Emilio. Caracterització:Cortés, Manolo. Vestuari:Giles, Carmen de. Suports audiovisuals:Vázquez, Félix. Producció:Festival Grec de Barcelona; Atalaya Teatro. Intèrpret:Sirio, Raúl; Mauduit, Lidia; Sanz, Maria; Vera, Raúl; Gallardo, Carmen; Garzón, Silvia; Asensio, Manolo; Arenal, Jerónimo; Galán, Joaquín.
Topogràfic: B 832-18
Registre: 497373

Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadano. Teatre Romea, 16 juliol 2015

Col·lecció: Programes
Tipologia: Programa
Data: 16/07/2015
Descripció: Grec Festival Barcelona
Espectacle: Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano. [Teatre de text]. Autor/a:Gas, Mario; Iglesias, Alberto. Direcció:Gas, Mario. Escenografia:Azorín, Paco. Vestuari:Belart, Antonio. Producció:Festival d'Estiu de Barcelona Grec (39è : 2015); Festival internacional de Teatro clásico de Mérida; Teatre Romea. Intèrpret:Espinosa, Borja; Canut, Carles; Motos, Guillem; Pamplona, Amparo; Pujol, Ramon; Molina, Pep; Pou, Josep Maria.
Topogràfic: B 832-15
Registre: 497370