Logo_impressio
Idt_logo_bn_350
Esteu imprimint:   Icon16_imprimir
Llistat: Llistat de documents de consulta
Núm docs. llistat: 3
Núm docs. imprimint: 3
Ordenats per: Títol asc
Heu cercat:  
Col·lecció : Qualsevol
Autoria : Peresejo, 1887-1978 (Pérez y Pérez, José)


Medalla commemorativa de Calderón de la Barca

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Autoria: Peresejo, 1887-1978 (Pérez y Pérez, José)
Descripció: Medalla amb l'efígie de l'autor dramàtic castellà Calderón de la Barca a l'anvers. Bust de Calderón segons el retrat de Juan de Alfaro que es troba a l'església de Sant Pere dels Naturals, Madrid. Al revers trobem una figura entre l'àngel i la musa, probablement al·legoria de l'escriptura o de la fama, una dona alada amb els pits descoberts que presenta als peus un tinter i una ploma i que sosté sobre la falda un pergamí, on es troba la següent inscripció en majúscules: 'Para commemorar su obra se emite un sello (O.M.21·1·1948) y en su recuerdo, esta medalla'. A la part baixa del revers, les inicials de la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre d'Espanya i la data d'encunyació: 1950. Es tracta d'una medalla encunyada en bronze per part del medallista José Pérez y Pérez, "Peresejo".
Topogràfic: OB 031
Registre: 428634

Medalla commemorativa de Lope de Vega

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Autoria: Peresejo, 1887-1978 (Pérez y Pérez, José)
Descripció: Medalla amb l'efígie del dramaturg i poeta castellà Félix Lope de Vega y Carpio a l'anvers. Al revers trobem una figura entre l'àngel i la musa, probablement al·legoria de l'escriptura o de la fama, una dona alada amb els pits descoberts que presenta als peus un tinter i una ploma i sosté sobre la falda un pergamí, on es troba la següent inscripció en majúscules: 'Para commemorar su obra se emite un sello (O.M.21·1·1948) y en su recuerdo, esta medalla'. A la part baixa del revers, les inicials de la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre d'Espanya i la data d'encunyació: 1950. Es tracta d'una medalla encunyada en bronze per part del medallista José Pérez y Pérez, "Peresejo".
Topogràfic: OB 031
Registre: 428619

Medalla commemorativa de Tirso de Molina

Col·lecció: Objectes
Tipologia: Objecte personal
Autoria: Peresejo, 1887-1978 (Pérez y Pérez, José)
Descripció: Medalla amb l'efígie del dramaturg, poeta i narrador castellà Tirso de Molina a l'anvers apareix de cara, lleugerament girat a la dreta, amb el cap tonsurat. Al revers trobem una figura entre l'àngel i la musa, probablement al·legoria de l'escriptura o de la fama, una dona alada amb els pits descoberts que presenta als peus un tinter i una ploma i que sosté sobre la falda un pergamí, on es troba la següent inscripció en majúscules: 'Para commemorar su obra se emite un sello (O.M.21·1·1948) y en su recuerdo, esta medalla'. A la part baixa del revers, les inicials de la Fàbrica Nacional de Moneda y Timbre d'Espanya i la data d'encunyació: 1950. Es tracta d'una medalla encunyada en bronze per part del medallista José Pérez y Pérez, "Peresejo".
Topogràfic: OB 031
Registre: 428625