Logo_idt Logo_diba
CAT | CAS | ENG
Login
Escenadigital Logo_mae
Ajuda
Avís Legal

Aquest web ha estat creat pel CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I MUSEU DE LES ARTS ESCÈNIQUES DE L’INSTITUT DEL TEATRE- MAE (amb adreça a Pça. Margarida Xirgu, s/n Barcelona) amb caràcter gratuït, informatiu i per a consulta dels seus usuaris.

La propietat intel•lectual i/o industrial dels continguts d’aquest lloc web, inclosos textos, imatges, sons, animacions, bases de dades, programaris i qualsevol mena de continguts, pertany a l’Institut del Teatre o a tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts, i per tant, es troba degudament protegida conforme la normativa vigent.

Una de les finalitats del MAE, institució que actua amb interès públic i sense cap afany de lucre, és la conservació i difusió de les obres que figuren en les seves col•leccions, amb l’objectiu de facilitar el seu coneixement i accés per part dels investigadors i públic en general, amb finalitats culturals, educatives i d’investigació. En aquesta condició, el MAE posa a disposició del públic obres orfes, d’acord amb la definició que ha establert l’article 37.bis de la vigent Llei de Propietat Intel•lectual, obres de les quals no s’ha pogut identificar els titulars dels drets, o malgrat conèixer-los, no es troben localitzats. Respecte aquestes obres, s’ha efectuat una recerca diligent segons els procediments establerts al RD 224/2016 que desenvolupa el règim jurídic de les obres orfes, malgrat això no s’ha pogut identificar els seus autors o titulars dels drets d’autor. Per aquest motiu, si disposeu d’informació o detecteu qualsevol error u omissió, agrairem ens ho notifiqueu a l’adreça següent: mae.it@institutdelteatre.cat

Per altra banda, a la web pot haver-hi continguts que es trobin en domini públic, segons la normativa de drets de propietat intel•lectual d’aplicació.

Els usuaris del web estan autoritzats a accedir a tota la informació que conté, però no està permès l’ús o explotació dels continguts sense l'autorització prèvia i per escrit de l’Institut del Teatre, o dels corresponents titulars de drets, llevat dels límits previstos legalment.

S'autoritza l'usuari a accedir, visualitzar, imprimir, descarregar i emmagatzemar els continguts i/o els elements inserits en el lloc web exclusivament per al seu ús personal, privat i no lucratiu, amb finalitats d'investigació i per a ús d'il•lustració de l'ensenyament, sempre que es mantingui la indicació sobre l'origen d'aquests i el símbol del copyright i/o notes de propietat intel•lectuals dels seus titulars.

Qualsevol infracció de les prohibicions i limitacions contingudes al paràgraf anterior es considerarà infracció dels drets de propietat intel•lectual i/o industrial dels que és titular l’Institut del Teatre, i podrà ser perseguida mitjançant l'exercici de les accions administratives, civils o penals que corresponguin. L’Institut del Teatre no es fa responsable dels usos no autoritzats efectuats per tercers.

L’Institut del Teatre no serà responsable dels danys o perjudicis que es puguin ocasionar al sistema informàtic dels usuaris d'Internet per causa d'interferències, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema, així com de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues. Tampoc serà responsable dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control de l’Institut del Teatre.

L’Institut del Teatre es reserva el dret a prohibir o impedir l'accés a qualsevol usuari d'Internet que introdueixi en la web qualsevol mena de contingut contrari a les normes legals o ètiques. A més, adoptarà les mesures legals que consideri convenients per impedir qualsevol conducta contrària a la llei o a l'ètica.

L’Institut del Teatre es reserva la facultat d'efectuar en tot moment i sense necessitat d'avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu web o en la seva configuració i presentació.

L’Institut del Teatre és només responsable de la informació continguda en aquest web, i no assumeix cap responsabilitat per informacions i continguts de qualsevol mena incorporats en altres webs connectades amb el domini de l’Institut del Teatre a través d’enllaços.

L’Institut del Teatre garanteix que les dades de caràcter personal que es faciliten a través d’aquest web seran tractades d’acord amb els principis establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals, segons el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat. L'usuari del web que facilita dades de caràcter personal (incloses imatges o gravacions de veu que hi poguessin aparèixer) dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza a l'Institut del Teatre al tractament de les dades facilitades amb la finalitat de prestar els seus serveis. Igualment resta assabentat que d'acord amb el que estableix la LOPD, podrà exercir en qualsevol moment els drets de consulta, accés, rectificació, cancel•lació i oposició, dirigint-se a les oficines de l’entitat situades a Pça. Margarida Xirgu, s/n de Barcelona.

D'acord amb el que estableix la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent s'informa els usuaris del web que les dades de navegació de l'usuari no seran controlades per galetes (cookies).

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de Catalunya i de l'estat espanyol, essent els jutjats de Barcelona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.


Copyright © 2021. Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques. Tots els drets són reservats.
Contacte | On estem | Avís Legal | Condicions d'ús